Electrische fietsen - bergamont Terug naar overzicht

Bergamont maakt al vele jaren Duitse kwaliteitsfietsen. Bij Bergamont moet alles super zijn: ontwerp, uitstraling, uitrusting, prestatievermogen. Maar een Bergamont blijft toch betaalbaar! Vandaag de dag behoort Bergamont, met zijn complete productenscala, tot de belangrijkste fietsproducenten van de benelux. Of je nu kiest voor een sportieve elektrische fiets een hardtail mtb of 'fully' mtb , of volledig geveerde (E) mountainbike, cross-countrybike, marathon-, cyclocross-, downhillbike, racefiets ofwel een dirt & en slopestylebike: Bergamont maakt ze. Modellen voor dames en kinderen behoren ook tot het productenscala.

Bergamont-bikes zijn voor mensen die meer van een fiets verwachten. Daarom zijn bij Bergamont, naar eigen zeggen, mensen aan het werk met goed gevoel voor detail en veel talent. Het resultaat is een harmonieus product. Regelmatig overtuigen Bergamont-fietsen zware testseries en kritische klanten. Het belangrijkste onderdeel van een fiets is en blijft het frame. Op dit terrein werkt Bergamont samen met de TU Hamburg-Warburg. Frames worden getest met behulp van uitgekiende, praktische computermodellen op belastbaarheid. Bij bijvoorbeeld door hard remmen of het maken van grote sprongen. Prototypes worden bij testinstituut EFBE aan intensieve tests op het gebied van statische en dynamische belasting onderworpen. Voor de elektrische fietsen maakt bergamont dankbaar gebruik van de kwaliteit van de bosch aandrijf unit. Deze bewezen betrouwbaarheid past perfect bij de visie van bergamont  Bergamont-bikes worden door ervaren technici gebouwd. Op deze manier behaalt men een laag foutenpercentage en hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Omdat je niet veel hebt aan de beste vernieuwingen en uitvindingen wanneer de fietser deze niet waardeert , vinden de beslissende tests niet plaats achter de computer maar buiten onder echte praktijk omstandigheden. Dat garandeert ook het goed functioneren van het kleinste onderdeel. Daartoe functioneert het Bergamont-testteam, een klein maar deskundig team, dat ervoor zorgt dat de rauwe theorie in de praktijk echt werkt.

Extrabike is trots dealer te zijn van dit Duitse kwaliteit ’s merk en bied een uitgebreid programma e-bike’s aan.

Helaas, we bieden geen producten (meer) aan binnen deze categorie en merk.