Electrische fietsen - Flyer Terug naar overzicht

Flyer ook wel de rolls royce onder e-bike genoemd is in 1995 gestart met het ontwerp en de productie van de elektrische Flyer fietsen. Van het begin af aan heeft het team van specialisten maar één ambitie gehad: de beste elektrische fietsen ontwikkelen en produceren die op de markt te krijgen zijn. De focus van de onderneming is gericht om modellenreeksen voor specifiek gebruik en voor iedere doelgroep te ontwikkelen. Ofwel: de wensen van klanten staan centraal en zijn uiteindelijk bepalend voor de tastbare eindproducten.

Flyer elektrische fietsen volgt de ontwikkelingen in de markt nauwgezet. Eén van die ontwikkelingen is dat de elektrische fiets steeds vaker gebruikt wordt voor woon-werkverkeer als alternatief voor de auto. Flyer speelt daarop in met een uitgebreid productgamma en variatie in maatvoering en uitrustingsniveau, zodat er altijd een Flyer elektrische fiets is die ruimschoots voldoet aan uw wensen. Het assortiment van Flyer bestaat uit elektrische stadsfietsen, tourfietsen, sportieve fietsen, compacte fietsen, vouwfietsen en tandems. Extrabike heeft als primium dealer altijd een uitgebreid assortiment flyer fietsen klaar staan voor een proefrit. Voor het modeljaar 2018 zijn er weer veel belangrijkeen vooruitstrevende wijzigingen doorgevoerd zo is de kleurstelling van de accu, kettingkast en motorcover van zilver naar zwart veranderd. en er zijn maarliefst 4 compleet nieuwe modellen toegevoegd. De go-tour 5 de Go-tour 6 de up-roc 7 en de up street 6 zijn volledig nieuw. Daarnaast is de go-roc serie aangevuld met een spectaculair model met de nieuwste generatie panasonic motor met interne electronische versnelling. naast ketting aandrijving zij nu ook veel modellen verkrijgbaar met de onderhoudsvrije gates carbondrive riem. kortom weer veel nieuws om van te smullen.

Wij leveren deze kwaliteits fiets met de laagste prijs garantie, ook per maand. 

Graag tot ziens voor een ontdekkingsreis  in de wereld van de flyer fietsen.

Wilt u weten of u het aanschaf bedrag van deze prachtige modellen gemakkelijk kunt terug verdienen met het nieuwe fietsenplan klikt u dan ,, hier ,, voor meer informatie over deze regeling, het voorbeeld is van gazelle maar dit geld voor alle merken die wij u kunnen aanbieden.