Electrische fietsen - JMS vouwfiets Terug naar overzicht

Elektrische vouwfietsen met een ongeëvenaard comfort.

Het Nederlandse bedrijf JMS Compact & Vouw elektrische fietsen, heeft een selectie elektrische vouwfietsen uitgebracht met het doel om compact vervoer met het grootst mogelijke rijcomfort uit te rusten.

Lange afstanden of woon-werkverkeer

De JMS vouwfietsen zijn afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen an o.a.  Shimano naafversnellingen, gel geveerde zadels, een uitgebreid LCD-display en sterke accu. In tegenstelling tot normale vouwfietsen zijn de JMS vouwfietsen geschikt voor lange pleziertochten én comfortabele woon-werk ritten. De JMS vouwfietsen zijn ingeklapt niets groter dan andere merken, En toch een ongeëvenaard stabiel en comfortabel rijgedrag.

In de trein of op de boot

De vouwfiets staat bekend als een populair vervoersmiddel om mee te nemen in het openbaar vervoer. Door het grote comfort zijn de elektrische vouwfietsen van JMS echter ook zeer geschikt om mee te nemen op de boot, caravan of in de auto en lekker lange fietstochten te maken door de natuur. Met accupakketten tot 520 Wh kunt u zonder opladen zorgeloos tot wel 150 kilometers rijden.

Extrabike

Als e-bike specialist mag uiteraard een kwalitatief hoogstaand merk als jms niet ontbreken in het assortiment elektrische fietsen. Extrabike heeft gekozen voor een specialist die zich volledig toelegt op een type fiets (de vouwfiets)  doorgaans hebben wij de 26-Z low step, 30-Z low step en 32-Z compact bike in onze showroom staan. Als u op zoek bent naar een elektrische vouwfiets dan mag een overtuigende proefrit op een JMS niet ontbreken. U bent bij ons dan ook van harte welkom voor informatie en een test rit.