Electrische fietsen - Kalkhoff Terug naar overzicht

De geschiedenis van de fiets gaat ver terug.

Sinds meer dan 90 jaar produceert Kalkhoff kwaliteitsfietsen op de productielocatie in Cloppenburg. En de ingenieurs en productmanagers zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Hierbij zet Kalkhoff ook vandaag de dag nog uit overtuiging consequent in op een productie in Duitsland. Het kwaliteitslabel "Made in Germany"  prijkt dan ook op de fietsen. Extrabike verkoopt deze fiets al velen jaren met trots aan een jaarlijks groeiende groep tevreden klanten. Het merk kalkhoff is dan ook een vaste waarde op de nederlandse e-bike markt.

Het Impulse aandrijfsysteem heeft Kalkhoff in eigen beheer ontworpen, waarbij kwaliteit voorop staat:

- compact: motor en accu samen in het midden geplaatst voor een goede balans

- grote accu-capaciteiten: 11, 15 en 17 Ah 36 volt; actieradius tot 70, 100 en 150km

 

Voor het model jaar 2017 werkt extrabike uitsluitend met de kalkhoff S serie. Dit omdat de bewezen betrouwbaarheid van de shimano steps motor en de grote centraal geplaatste accu samen het beste bieden uit het assortiment van kalkhoff. 

 

Bij ons bent u welkom voor een overtuigende testrit op deze duitse kwaliteits fietsen

Wilt u weten of u het aanschaf bedrag van deze prachtige modellen gemakkelijk kunt terug verdienen met het nieuwe fietsenplan klikt u dan ,, hier ,, voor meer informatie over deze regeling, het voorbeeld is van gazelle maar dit geld voor alle merken die wij u kunnen aanbieden.