Electrische fietsen - spiked Terug naar overzicht

In 2009 met 13 jaar ervaring als designer voor Cycles Lapierre in high-end mountainbikes en racefietsen, werd de nieuwsgierigheid naar de uitdagingen die elektrische fiets technologie zou kunnen bieden steeds sterker. Verbazingwekkend dat de markt hier niet op in speelde! Het merendeel van de elektrische fietsen die aangeboden werden was niets anders dan een reguliere fiets met wat elektrische componenten er op geschroefd. Een duidelijke visie ontbrak. Als ontwerpers herkenden wij hierin zowel de kans als de professionele uitdaging om in actie te komen. Ik besloot een ‘vision statement’ te maken met daarin mijn visie op het product elektrische fiets om partijen in de branche uit te dagen om samen met de ontwerpers van Knoppert van Spijk stappen in die richting te ontwikkelen.

spiked cycles is geboren en hiermee hebben we in nederland er een uniek merk bij. Deze volledig zelf samen te stellen en te customize e-bike,s zijn een welkomen aanvulling op al het bestaande in de markt.

als trotse dealer heeft extrabike altijd een representatief deel van de collectie klaar staan voor een proefrit en kunnen we samen u persoonlijke en unieke bike samenstellen. 

Wilt u weten of u het aanschaf bedrag van deze prachtige modellen gemakkelijk kunt terug verdienen met het nieuwe fietsenplan klikt u dan ,, hier ,, voor meer informatie over deze regeling, het voorbeeld is van gazelle maar dit geld voor alle merken die wij u kunnen aanbieden. 

 

Helaas, we bieden geen producten (meer) aan binnen deze categorie en merk.