Fietswinkel Den Bosch

De fietswinkel in de regio Den Bosch is Extrabike in Vught. Hier vindt u alles op het gebied van fietsen Extrabike verkoopt onder andere stads- en tourfietsen, e-bikes, race en ATB fietsen, kinderfietsen, gebruikte fietsen en diverse accessoires. Extrabike is niet alleen een zeer complete fietswinkel, maar u kunt hier ook rekenen op een zeer uitgebreide service.

Van alle markten thuis
Bij Extrabike, de fietswinkel in de regio Den Bosch vindt u fietsen van toonaangevende merken zoals Gazelle, Batavus, Trek, Cortina, Sparta en Giant. Bovendien bieden wij u op het gebied van elektrische fietsen het grootste aanbod van Brabant. Wij onderscheiden ons op dit gebied door altijd negen merken aan te bieden. Op deze manier kunnen wij u een zeer ruime keuze bieden.

Met de zeer klantgerichte service van Extrabike bent u verzekerd van tal van voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een gratis onderhoudsbeurt na drie maanden. Dit is zeer belangrijk voor een lange(re) levensduur van uw fiets. Daarnaast bieden wij u in het geval van reparaties een gratis leenfiets aan, krijgt u voorrang op reparaties, ruime mogelijkheden tot een testrit en een gratis body scan in onze fietswinkel in de buurt van Den Bosch. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u de fiets koopt die precies bij uw lichaamsbouw past.

Contact
U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 073-8506853 of via info@extrabike.nl. U bent van harte welkom in onze fietswinkel in Vught (in de regio Den Bosch). U vindt ons aan de Baarzenstraat 21 in Vught (geopend van dinsdag tot en met zaterdag). U kunt natuurlijk ook online winkelen.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Fietswinkel - Elektrische fiets Trek - Elektrische fiets aanbieding - Trek elektrische fietsen - Kalkhoff E-bike - Gazelle elektrische fiets - Flyer elektrische fietsen

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike