Gazelle Innergy

De Gazelle Innergy is een hoogwaardige, betrouwbare en comfortabele elektrische fiets. U vindt deze fiets bij Extrabike in Vught. Bij ons kunt u ook e-bikes van andere grote merken kopen zoals Giant, Trek, Flyer en Goldline. Bij Extrabike bent u verzekerd van een zeer klantgerichte service op maat.

Fietsgemak met voordelen
Als u bij ons een Gazelle Innergy koopt, dan bent u verzekerd van diverse voordelen. Om te bepalen welk formaat Gazelle Innergy bij u past scannen wij eerst uw lichaam. Hierdoor garanderen wij dat u altijd een fiets koopt die bij uw postuur past. Daarnaast krijgt de Gazelle Innergy na drie maanden een gratis onderhoudsbeurt. Bovendien krijgt u voorrang als uw fiets gerepareerd moet worden. U kunt dan gebruik maken van een gratis leenfiets. Zo bent u altijd mobiel. De Gazelle Innergy is er in een Pure- en Excellent-variant. Deze modellen verschillen ten opzichte van hun voorgangers in het feit dat aan deze fietsen een nieuwe en betrouwbare ondersteuningstechniek uit Nederland is toegepast. Verder hebben deze topfietsen een geveerde zadelpen en voorvork, acht versnellingen in de naaf. Voor de Gazelle Innergy zijn verschillende soorten accu’s voor trapondersteuning verkrijgbaar.

Contact
Wilt u meer weten over de Gazelle Innergy? Neem dan contact op via telefoonnummer 073-8506853 of stuur een e-mail naar info@extrabike.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bekijk ook ons online aanbod en plaats meteen een bestelling.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Gazelle elektrische fiets - Flyer dealer - Fietswinkel - Elektrische fiets Trek - Elektrische fiets aanbieding - Trek elektrische fietsen - Kalkhoff E-bike

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike